top of page

Våra externa rådgivare

Elisabeth Erlandsson Adriansson

Elisabeth är vi oerhört glada över att vi lärt känna tack vare hennes uppdrag i Sigtuna kommun som är vår första kund. 

I Sigtuna kommun har Elisabetsh uppdrag varit att projektleda kommunens kvalitets- och kompetensutvecklingsprojekt - varav ÄTUPs kunskapslyft varit ett.
 

Elisabeth är en fantastiskt engagerad och inspirerande person med gedigen erfarenhet från ledande positioner inom äldreomsorgen. Hennes fokus är alltid på utveckling, processledning och kvalitet. Följer ni henne inte redan på Linkedin eller via hennes blogg - börja nu! 

Vi är tacksamma för att vi har henne i vår närhet som bollplank och rådgivare. Vi arbetar med att skapa och sprida kunskapslyft - men vi behöver även själva regelbundet kompetensutveckling. Det får vi ofta genom att prata med Elisabeth.

 

Mer om Elisabeth

Konsult projekt- och processledning, verksamhetsutvecklare, mentor, VD, föreläsarekonsult projekt- och processledning, verksamhetsutvecklare, mentor, VD, föreläsare
 

Elisabeth@Ramsta AB · Self-employedElisabeth@Ramsta AB ·

 

Mina uppdrag är och har varit mycket skiftande. Jag har processlett samverkan gällande strategisk kompetensförsörjning för Uppsala läns kommuner och Region. Jag uppdaterar ledningssystem, skriver anbud, är processledare för att utveckla uppdragsgivares systematiskt kvalitets ledningsarbete. Jag har och hjälper företag i rekryteringar av nyckelfunktioner, utbildar medarbetare och studenter, samt har överlämnat verksamheter till annan utförare. Jag är chefsstöd och handledare för chefer och blivande ledare. Projektleder omställningen till Nära vård och samordnar samt projektleder statsbidrag.

Erland Olsson

Redan som barn älskade jag mat och hängde ofta i köket tillsammans med mamma, farmor eller någon granne.  Jag lärde mig tidigt att baka och odla potatis och grönsaker - under somrarna i Bohuslän. Som liten hade jag ingen tanke på att just maten skulle bli en stor del av min karriär, men det är den passionen som drivit mig genom de vägval jag gjort genom åren. 

Jag blandar gärna in naturupplevelser i maten och samlar det naturen har att erbjuda - allt från tång till svamp - för att skapa spännande och hälsosamma smakminnen för framtiden.  Den senaste tiden testar och laborerar jag proteinrika mellanmål och silversnacks som passar seniorer. Det här kommer jag att dela med mig av i ÄTUP.

Marie-Louise

Våra intressen har en historia

4.png
Mamma Eira, ansvarig för BVC och undernäringsprevention i flyktingläger
Pappa Kurt - FN-Expert i utvecklingsländer - i yrkesutbildning inom sjöjd & teknik. 
Fotokollage till vår story.png
Marie-Louise med farmor. Från jord och hav till bord i, Bohuslän

Utbildning i olika former

IMG_1889_edited.jpg
IMG_1888_edited.jpg
Åk 1 i Samoa
img_1886%202_edited.jpg
Mat är livet!
img_1964.jpg
IMG_1966.JPG
IMG_1967.JPG
bottom of page