top of page
Ätup

Våra tjänster

Digitala kunskapslyft och certifiering
Ätup

För personal i äldreomsorgen

Digitala kunskapslyft för personal på äldreboenden, inom hemtjänst och dagverksamhet. Vi certifierar verksamheter där alla medarbetare genomfört våra kunskapslyft för minskad undernäring - > starkare seniorer. 

Ätup

För seniorer

Kunskapslyft för seniorer som vill lära sig mer om mat och hälsa för starkare seniorer. Som diplomerad ÄTUP-inspiratör kan du även sprida kunskapen vidare till andra seniorer i din närhet. 

Ätup

Träffpunkter & mötesplatser

Nu erbjuder vi även kunskapslyft och certifiering för personal som arbetar med sociala verksamheter för seniorer. Sollentuna kommun är först ut.

 

Runtom i landet finns många trevliga mötesplatser för seniorer - där alla tänkbara aktiviteter ordnas. Som en del av de här värdefulla, sociala platserna finns stor potential att sprida kunskap och skapa aktiviteter kring mat, måltider och rörelse för starkare seniorer. 

Ätup

För primärvården

Kunskapslyft och certifiering för att förebygga undernäring inom primärvården.

 

Till vårdcentralen kommer seniorer generellt ofta vilket gör att det finns en enorm potential att förmedla enkla livsstilsförändringar via personalen som arbetar där. Prevention för starkare och piggare seniorer. 

Är du intresserad av att höra mer? Hör av dig!

Ätup

Andra uppdrag

Utöver digitala kunskapslyft och certifiering av verksamheter erbjuder vi även rådgivning och genomför uppdrag utifrån era behov - inom områden som mat och nutrition för äldre, prevention av undernäring, policyarbete, projektledning, förändringsledning, produktutveckling medmera.  


Marie-Louise@atup.se

Janina@atup.se

bottom of page